CSOK Plusz hitel
Az Eco360 megoldásaihoz

Kedvező kamattámogatott hitel lakásvásárlásra, ingatlan építésre és bővítésre.

Falusi CSOK-kal kombinálva akár korszerűsítésre is. Ismerje meg milyen lehetőségei vannak 2024-ben a Falusi CSOK mellé, vagy önálló felhasználásban.

CSOK Plusz 2024-ben

Új, használt lakás vagy egylakásos lakóépület vásárlására, építésére, bővítésére igényelhető akár a Falusi CSOK kiegészítéseként, akár önmagában. A korábbi konstrukcióval szemben a CSOK Plusz nem támogatás, hanem kamattámogatott lakáshitel, a tőketartozás pedig a vállalt gyermekek megszületésével csökkenthető. Már 1 gyermek vállalása esetén is igényelhető és a már meglévő gyermekek is beleszámítanak a felvehető hitelösszeg meghatározásába. Nagy előnye, hogy nincs se folyósítási díj, se földhivatali eljárási illeték. Falusi CSOK mellett kombinálható Babaváró hitellel is. Az ország egész területén igényelhető, kizárólag egyszer. Amennyiben Falusi CSOK-hoz kapcsolódik a támogatott lakáshitel, akkor annyiban más a helyzet, hogy a Falusi CSOK támogatás felét a használt ingatlan megvásárlására, míg a másik felét korszerűsítésre és/vagy bővítésre kell fordítani.

Mire lehet igénybe venni?

Magyarország területén lévő lakás vagy családi ház:

Korszerűsítésre és telekre nem igényelhető!

A házbővítés a lakás hasznos területének minimum 12 nm-es szobával történő növelését jelenti. A hitel lakás vételárának megfizetésére vagy a hitelintézet által elfogadott költségvetésből még fennmaradó bekerülési költségekre igényelhető és használható fel.

Ki veheti igénybe?

Miért éri meg?

Ingyenes felmérés

és árajánlat

Szakértőink felmérik egyedi igényeit.

Ingyenes szakértői

tanácsadás

Segítünk a legjobb megoldás kiválasztásában.

15 fős csapat,

20+ év tapasztalat

Gyors telepítés, minimális kellemetlenség.

Meglévő gyermekek számaVállalt gyermekek számaIgényelhető összegminimum m² lakás eseténminimum m² családi ház esetén
0115 millió Ft4070
0230 millió Ft5080
0350 millió Ft6090
1130 millió Ft5080
1250 millió Ft6090
2150 millió Ft6090

Egy vállalt gyermek esetén 4 év, kettő esetén 8 és 3 esetén 10 év a határidő a gyermekek megszületésére. A 25. életévet be nem töltött vér szerinti vagy örökbefogadott gyermekeket lehet figyelembe venni.

a kamattámogatás a határidő lejártát követő naptól megszűnik, az igénybe vett kamattámogatás összegét, csökkentve az időben megszületett gyermek(ek) után járó kamattámogatás összegével, a jegybanki alapkamat 5 százalékponttal megemelt mértékének megfelelő kamattal növelten vissza kell fizetni 120 napon belül. Továbbá a kamattámogatás megszűnésétől kezdve a fennmaradó hitel kamatozása az ÁKK 110%+1%-ra változik.

Korszerűsítések tekintetében is több mindenben tudunk segíteni a fűtés, hőszivattyú, valamint  napelemes rendszerek kialakítása mellett, így például a megfelelő hőszigetelésben, amit a korszerű purhab szigetelési technikával tökéletesítünk az ingatlanban, illetve a tető cserében, felújításban is. Szakértő kollégáink segítenek megtalálni a legjobb megoldást!

Miért válasszon minket?

Eco360 - teljeskörű megoldások

Energiahatékony megoldásainkkal az ingatlan teljes energetikai problémáira megoldást tudunk kínálni egy kézből: szigetelés, nyílászárók, tetőfedés és felújítás, fűtéskorszerűsítés, napelem, klíma és hőszivattyú telepítés, villanyszerelés. Az Eco360 megoldásai teljeskörűen optimalizálják az ingatlant, így Ön biztos lehet abban, hogy egy csepp energia sem vész kárba.

Profizmus és szakértelem

Lakossági és vállalati ügyfeleket egyaránt ki tudunk szolgálni. Az évek során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy csapatunkban olyan kollégák legyenek, akik megbízhatóan és stabilan végzik az adott munkát ezért alvállalkozók bevonása nélkül, saját kivitelező csapatokkal dolgozunk, felelős műszaki vezetővel. Az egyik legnagyobb érték, ha jó szívvel tovább ajánlanak minket.

Ingyenes helyszíni felmérés

Ahogy minden ház építésénél, úgy nálunk is a legfontosabb, hogy az alapok rendben legyenek. Ezért kínálunk minden kötelezettségtől mentes, részletes állapotfelmérést, konzultációt. Az állapotfelmérés során szakértőnk személyesen méri fel az ingatlant, melyhez hőkamerát használ, hogy Ön is egyből lássa és értse, mire miért van szükség, így pontos képet kap a szükséges munkálatokról.

Minden egy helyen!

Célunk, hogy ingatlana minden szempontból energiahatékonnyá váljon, így szolgáltatásaink teljeskörű megoldást kínálnak egy kézből.

Komplett megoldásokban gondolkodunk!

Magunkra vállaljuk:

Megspóroljuk Önnek a hasznosabban is eltölthető időt. Töltse a kevés szabadidejét inkább a családdal, barátokkal vagy azzal, ami jól esik.

Ajánlatkérés
close slider