Egy lépéssel közelebb
a természethez!

Az Eco360° emelő-tolóajtó megoldásaival segítünk, hogy közelebb kerüljön a természethez és a szabadsághoz!

Ingyenes felmérés és tanácsadás, árajánlat 2 napon belül!

Ingyenes felmérés

és árajánlat

Szakértőink felmérik egyedi igényeit.

Ingyenes szakértői

tanácsadás

Segítünk a legjobb megoldás kiválasztásában.

15 fős csapat,

20+ év tapasztalat

Gyors telepítés, minimális kellemetlenség.

Emelő-toló ajtókkal a LOFT életérzésért!

Legyen otthon a szabadság bűvöletében, nyisson a nagy terek és a természet felé! Az Eco360°-nál műanyag és alumínium emelő-toló ajtókkal és hatalmas üvegfelületekkel nyitunk utat otthonába egy új életérzésnek! 

Érezze magát otthon!

Az egyik legfontosabb dolog, hogy otthonunkban igazán otthon érezzük magunkat, ehhez pedig az egyik legjobb megoldás, ha a környezetet közelebb hozzuk otthonunkhoz és nagyítjuk a teret üveg tolóajtókkal, valamint fantasztikus kilátátást biztosíthatnak és segítségükkel több fényt engedünk be a helységekbe.

Miért válasszuk az emelő-tolóajtókat?

Az emelő-tolóajtók sokoldalúak, praktikusak és számos előnnyel járnak, amelyek miatt széles körben alkalmazzák őket különböző építészeti és lakberendezési projektekben. Ezek többek között:

Stílus és funkcionalitás találkozása

Fedezze fel a modern és stílusos emelő-tolóajtók kínálatát, melyek egyaránt kielégítik az esztétikai és funkcionalitási igényeket otthonában vagy vállalkozásában. Az emelő-tolóajtók egyesítik a helytakarékosságot, a könnyű kezelhetőséget és a kifinomult megjelenést egy olyan megoldásban, mely ideális választás számos környezetben.

Alumínium emelő-tolóajtók

Az alumínium emelő-tolóajtók modern, stílusos és időtálló megoldást nyújtanak otthona számára. Az alumínium könnyű és erős anyag, ami lehetővé teszi nagyobb nyílások kialakítását is. Az emelő-tolóajtók vízszintesen mozgathatók, így helytakarékosak és könnyen kezelhetők, emellett kiválóan szigetelnek, és biztonságosak is, mivel rendelkeznek modern zárszerkezettel. Az alumínium emelő-tolóajtók esztétikus megjelenést kölcsönöznek az épületnek, és sokféle színben és stílusban elérhetőek, hogy illeszkedjenek az Ön igényeihez és a környezetéhez.

Műanyag emelő-tolóajtók

A műanyag emelő-tolóajtók könnyűek, strapabíróak és tartósak. Ezek az ajtók kiválóan szigetelnek, így hatékonyan védenek a hőmérsékleti különbségektől és a zajtól. A műanyag könnyen tisztítható és karbantartható, ami ideális választás lehet például nappali és kert kapcsolatához. Emellett a műanyag emelő-tolóajtók széles szín- és stílusválasztékkal rendelkeznek, így könnyen illeszthetők az adott környezethez és dizájnhoz. A könnyű kezelhetőség és az alacsony karbantartási igény miatt a műanyag emelő-tolóajtók gyakran kedvelt választások.

Kérje ingyenes felmérésünket!

Miért válasszon minket?

Eco360 - teljeskörű megoldások

Energiahatékony megoldásainkkal az ingatlan teljes energetikai problémáira megoldást tudunk kínálni egy kézből: szigetelés, nyílászárók, tetőfedés és felújítás, fűtéskorszerűsítés, napelem, klíma és hőszivattyú telepítés, villanyszerelés. Az Eco360 megoldásai teljeskörűen optimalizálják az ingatlant, így Ön biztos lehet abban, hogy egy csepp energia sem vész kárba.

Profizmus és szakértelem

Lakossági és vállalati ügyfeleket egyaránt ki tudunk szolgálni. Az évek során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy csapatunkban olyan kollégák legyenek, akik megbízhatóan és stabilan végzik az adott munkát ezért alvállalkozók bevonása nélkül, saját kivitelező csapatokkal dolgozunk, felelős műszaki vezetővel. Az egyik legnagyobb érték, ha jó szívvel tovább ajánlanak minket.

Ingyenes helyszíni felmérés

Ahogy minden ház építésénél, úgy nálunk is a legfontosabb, hogy az alapok rendben legyenek. Ezért kínálunk minden kötelezettségtől mentes, részletes állapotfelmérést, konzultációt. Az állapotfelmérés során szakértőnk személyesen méri fel az ingatlant, melyhez hőkamerát használ, hogy Ön is egyből lássa és értse, mire miért van szükség, így pontos képet kap a szükséges munkálatokról.

Minden egy helyen!

Célunk, hogy ingatlana minden szempontból energiahatékonnyá váljon, így szolgáltatásaink teljeskörű megoldást kínálnak egy kézből.

Komplett megoldásokban gondolkodunk!

Magunkra vállaljuk:

Megspóroljuk Önnek a hasznosabban is eltölthető időt. Töltse a kevés szabadidejét inkább a családdal, barátokkal vagy azzal, ami jól esik.

Ajánlatkérés
close slider