Falusi CSOK
Az Eco360 megoldásaival

Fűtési rendszerek, hőszivattyú, napelemes rendszerek és korszerűsítési munkálatok okosan.
Segítünk megtalálni a legjobb megoldásokat az Ön számára!

Ingyenes felmérés és tanácsadás, árajánlat 2 napon belül!

Falusi csok kisokos - minden, amit tudni szeretnél róla

Az idei évben módosultak a falusi csok szabályai, feltételei, most tiszta vizet öntünk a 2024-es falusi csokkal kapcsolatban a pohárba. Jelen esetben az 5000 fő alatti kistelepüléseken élők számára vissza nem térítendő támogatásról van szó, amelyhez pontos településlista is van. Az egyik legnagyobb előnye az, hogy új családi ház vásárlására, építésére vagy használt ingatlan vásárlására és egyidejű bővítésére, korszerűsítésére, valamint kisebb összegben meglévő használt lakás bővítésére, korszerűsítésére lehet igénybe venni.

Nézzük miben is változott, valamint milyen feltételek mellett igényelhető, mire használható és miben tudunk mi segíteni.

A falusi CSOK feltételei 2024-ben. Ki veheti igénybe?

Előre vállalás esetén

meglévő gyermekek számavállalható gyermekek számaTeljesítési időIgényelhető összeg új ingatlannálIgényelhető összeg meglévő ingatlan bővítésre/korszerűsítésre
0310 év1 millió Ft600 000 Ft
128 év4 millió Ft2 millió Ft
214 év15 millió Ft7,5 millió Ft

Kombinálható 3%-os fix kamatozású CSOK-hitellel vagy CSOK Plusszal, ez utóbbival csak előre vállalt gyermekek esetén. Teljes illetékkedvezmény, valamint áfa-visszatérítés vehető igénybe mellé, új házak vásárlásához kapcsolódó 5%-os áfa és 5 millió forint erejéig az építkezésekhez kapcsolódó 27%-os áfa, családi házak esetén maximum 300 nm ingatlan méretig igényelhető. Építés és bővítés esetén a támogatás folyósítása készültségi foknak megfelelően, utólagosan történik, a beruházási költségek legalább 70%-áról szóló számlabenyújtás mellett folyósítja.

Milyen célokra lehet felhasználni?

Lakásbővítésnek minősül a hasznos alapterületnek legalább egy lakószobával történő növelése érdekében végzett építési tevékenység, ebbe beletartozik a tetőtér-beépítés, emelet-ráépítést is, viszont fontos, hogy a meglévő ingatlan átalakítása nem minősül bővítésének.

Ingyenes felmérés

és árajánlat

Szakértőink felmérik egyedi igényeit.

Ingyenes szakértői

tanácsadás

Segítünk a legjobb megoldás kiválasztásában.

15 fős csapat,

20+ év tapasztalat

Gyors telepítés, minimális kellemetlenség.

Miben tudunk segíteni mi, az Eco360°-nál?

Csok-os ingatlanoknál kritérium, hogy a fűtési rendszernek beépítettnek és állandónak kell lennie, ehhez pedig többek között a következő fűtési megoldásokat fogadják el:

  • központi fűtés (radiátorral, padló-, fal-, vagy mennyezet fűtéssel);
  • falra felszerelt infrapanel, fűtőpanel (hálózatra kötve, vagy konnektorba dugva);
  • fali hősugárzó;
  • fűtéscső (táv, házközponti-, és tömbfűtésnél);.

 

A fűtési rendszert utólag is elegendő kiépíteni, a korszerűsítési munkák befejezéséig kell kialakítani. A Falusi CSOK-kal különböző korszerűsítési munkálatokat végezhetünk, ebbe beletartozik a központi fűtés kialakítása vagy cseréje, valamint a megújuló energiaforrások kialakítása, alkalmazása. A napelemes rendszerek kiépítését úgy lehet bevonni a támogatásba, ha az a központi fűtéshez kapcsolódik. Az

Eco360°-nál segíteni tudunk a komplett fűtési rendszer kialakításában, legyen szó padló-, mennyezet-, vagy falfűtési/hűtési megoldásokról, valamint ezeket kombinálni tudjuk hőszivattyúval és napelemes rendszerekkel, így kínálva hosszútávon költséghatékonyabb megoldásokat.

Központi fűtésnél a rendszer egyetlen helyről vezérelhető, a hő előállításának és leadásának pedig fizikailag el kell különülnie. Fontos, hogy a fűtési rendszernek részben vagy egészben árammal kell működnie és a rendszer a teljes ingatlan fűtését szolgálja.

A Falusi CSOK a következő korszerűsítési munkálatokhoz igényelhető:

Korszerűsítések tekintetében is több mindenben tudunk segíteni a fűtés, hőszivattyú, valamint  napelemes rendszerek kialakítása mellett, így például a megfelelő hőszigetelésben, amit a korszerű purhab szigetelési technikával tökéletesítünk az ingatlanban, illetve a tető cserében, felújításban is. Szakértő kollégáink segítenek megtalálni a legjobb megoldást!

Miért válasszon minket?

Eco360 - teljeskörű megoldások

Energiahatékony megoldásainkkal az ingatlan teljes energetikai problémáira megoldást tudunk kínálni egy kézből: szigetelés, nyílászárók, tetőfedés és felújítás, fűtéskorszerűsítés, napelem, klíma és hőszivattyú telepítés, villanyszerelés. Az Eco360 megoldásai teljeskörűen optimalizálják az ingatlant, így Ön biztos lehet abban, hogy egy csepp energia sem vész kárba.

Profizmus és szakértelem

Lakossági és vállalati ügyfeleket egyaránt ki tudunk szolgálni. Az évek során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy csapatunkban olyan kollégák legyenek, akik megbízhatóan és stabilan végzik az adott munkát ezért alvállalkozók bevonása nélkül, saját kivitelező csapatokkal dolgozunk, felelős műszaki vezetővel. Az egyik legnagyobb érték, ha jó szívvel tovább ajánlanak minket.

Ingyenes helyszíni felmérés

Ahogy minden ház építésénél, úgy nálunk is a legfontosabb, hogy az alapok rendben legyenek. Ezért kínálunk minden kötelezettségtől mentes, részletes állapotfelmérést, konzultációt. Az állapotfelmérés során szakértőnk személyesen méri fel az ingatlant, melyhez hőkamerát használ, hogy Ön is egyből lássa és értse, mire miért van szükség, így pontos képet kap a szükséges munkálatokról.

Minden egy helyen!

Célunk, hogy ingatlana minden szempontból energiahatékonnyá váljon, így szolgáltatásaink teljeskörű megoldást kínálnak egy kézből.

Komplett megoldásokban gondolkodunk!

Magunkra vállaljuk:

Megspóroljuk Önnek a hasznosabban is eltölthető időt. Töltse a kevés szabadidejét inkább a családdal, barátokkal vagy azzal, ami jól esik.

Ajánlatkérés
close slider