Hőszivattyú telepítés
Az Eco360 megoldásaival

Akár 600%-al hatékonyabb fűtés, alacsonyabb villanyszámla.

Csökkentse ingatlanának fűtési/hűtési költségeit, az Eco360 megoldásaival.

Ingyenes felmérés és tanácsadás, árajánlat 2 napon belül!

Van rá lehetőség, hogy otthona energiahatékony legyen.

Az Eco360 megoldásai teljeskörűen optimalizálják az ingatlant, így Ön biztos lehet abban, hogy egy csepp energia sem vész kárba.

Képzelje el, tél van, hideg, hazaérkezik a munkából. Hideg van, nem vetkőzik le teljesen, rá néz a fűtésre, megint nem jól működik, beállítja, bosszankodik, megint hidegben a család, közben az értékes idejét a fűtésszabályozással tölti.

Van más megoldás is.

Belép az otthonába, kellemes idő fogadja, családjával leül a kanapéra beszélgetni a napi történésekről, mindezt a lehető legnagyobb kényelemben, hisz a hőszivattyús fűtési rendszerével a teljes működés automatizált, rápillant telefonjára és látja, hogy az ön igényeinek megfelelően fűt, vagy éppen hűt a rendszer, nem kell gondolkozzon mikor ér haza, vagy ha elutazik, akkor sem kell azon aggódjon, hogy feleslegesen fűti a házat. Energiát, időt és pénzt spórol, melyet most már a családjára fordíthat.

A legkorszerűbb fűtési és hűtési megoldás

A jelenlegi fűtési rendszert hőszivattyú rendszerre cserélve hosszútávon nem csak a környezetet védhetjük, hanem rengeteg pénzt takaríthatunk meg.

  • Az Eco360 hőszivattyúi akár 600%-kal hatékonyabbak az általános elektromos fűtőtestekhez képest.
  • Használható fűtésre, hűtésre és melegvíz előállításra is.
  • Az elektromos áramot elsősorban a kompresszor működtetésére használják, miközben a fűtéshez szükséges energiát a külső levegőből nyerik.
  • Ezáltal 1 kW áramfelvétel mellett akár 4-6 kW fűtőteljesítményt produkálhatnak, ezzel 600%-al növelve a teljesítményt, csökkentve a rezsiköltségeket.
  • Ez azt jelenti, hogy az energia 5-6-szor hatékonyabban alakul át hőenergiává, mint egy hagyományos olajradiátor, gázkonvektor, vagy elektromos fűtőtest esetében.

Ingyenes felmérés

és árajánlat

Szakértőink felmérik egyedi igényeit.

Ingyenes szakértői

tanácsadás

Segítünk a legjobb megoldás kiválasztásában.

15 fős csapat,

20+ év tapasztalat

Gyors telepítés, minimális kellemetlenség.

Milyen előnyökkel jár a hőszivattyú?

Alacsonyabb Villanyszámla, Nagyobb Megtakarítás
Modern hőszivattyúink hatékonyan szabályozzák otthona hőmérsékletét, csökkentve a fűtési és hűtési költségeket. Működését számítógépen, mobil applikáción keresztül is nyomon követheti, szabályozhatja.

Megbízható
A modern hőszivattyúk extrém hidegben, akár -25°C-on is hatékonyan működnek, biztosítva a megbízható fűtési és hűtési teljesítményt minden időjárási körülmények között.

Hosszú Élettartam
Kiváló minőségű alkatrészekből készült hőszivattyúinkkal hosszú távon számíthat a kényelemre és a megbízhatóságra. Hőszivattyúink karbantartása egyszerű és költséghatékony, így Önnek több ideje marad a fontos dolgokra, ráadásul így további javítási költségeket spórolhat meg.

A Hőszivattyúk Gazdaságosságának Kulcsa
A H tarifa lehetővé teszi a hőszivattyú üzemeltetőinek, hogy kedvezményes áron jussanak villamos energiához a fűtési időszakban. Ez jelentősen csökkenti a fűtési költségeket.

Valódi, tiszta energia, melynek használatával egyáltalán nem szennyezzük a környezetet.

Milyen hőszivattyúk léteznek?

A hőszivattyúk működési elve az, hogy a külső levegőből, felszínről vagy föld alól származó hőenergiát használják fel, a hőenergiát egy hűtőközeg segítségével szállítják a rendszerbe, ahol azt az épület fűtésére, hűtésére és melegvízellátására használjuk fel.

Levegő-víz hőszivattyú

A legjobb és leggyakoribb választás, a külső levegőből vonja el a hőt és ezzel melegíti fel a vizet. Egyszerű és könnyen telepíthető rendszer.

Víz-víz hőszivattyú

A talajvízből vonja el a hőt, ehhez szükség van egy kútra, amiből kinyerik a vizet és egy másikra, amin keresztül pedig visszajuttatja a rendszer.

Talajszondás hőszivattyú

A talaj geotermikus energiáját használja fel. Működéséhez a talajba kell két előremenő és egy visszatérő csövet telepíteni. A geotermikus hőszivattyú a szondák elhelyezésének plusz költségével járnak.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen egyedi ajánlatot hőszivattyú telepítésünkre!

Gondoskodjon otthona és a környezet jövőjéről még ma. 

Milyen ingatlanokban lehet telepíteni?

Az Eco360 minden ügyfele számára egyedi megoldásokat kínál, energetikai állapotfelmérést követően pontosan meghatározzuk az épület téli hőigényét, az áramfelvételi igényt és a kül és beltéri egység helyigényét, valamint a hőszivattyúra csatlakoztatott fűtési/hűtési rendszer paramétereit is

Meglévő ingatlanba

Egyes magas előremenő hőmérsékletet biztosító készülékek a meglévő radiátoros rendszerekhez is csatlakoztathatók. Valamint korszerű megoldásainkkal régi épületek esetében akár felület fűtés/hűtési (padló, fal és mennyezet fűtés/hűtés) rendszert is ki tudunk építeni gyorsan és költséghatékonyan.

Új épületekbe

A hőszivattyús megoldások ideálisak új épületek esetén, ahol a gázbekötés és kazántelepítés teljesen kiváltható. Az általunk telepített felületfűtési és hűtési rendszerek, beleértve a padló-, fal- és mennyezetfűtést/hűtést, képesek korszerű és energiatakarékos megoldásokat nyújtani mind új, mind régi épületek számára.

A levegő víz hőszivattyúról

Részei:

1. kültéri egység
2. Beltéri egység
4. Használati melegvíz 
5. Felület fűtés/hűtés: például padló, vagy mennyezet fűtés (opcionális)

Milyen fűtési rendszerekre lehet kötni?

Az Eco360 hőszivattyú telepítési szolgáltatásainak részeként az általunk telepített felületfűtési és hűtési rendszerek, beleértve a fal- és mennyezetfűtést/hűtést, képesek korszerű és energiatakarékos megoldásokat nyújtani mind új, mind régi épületek számára.

Felület fűtés és hűtés:
padló-, fal-, mennyezetfűtés/hűtés

Ismerje meg az Eco360 felületfűtési rendszereit az Uponor-tól!

Ingyenes felmérés

és árajánlat

Szakértőink felmérik egyedi igényeit.

Ingyenes szakértői

tanácsadás

Segítünk a legjobb megoldás kiválasztásában.

15 fős csapat,

20+ év tapasztalat

Gyors telepítés, minimális kellemetlenség.

A hőszivattyúk hatékonyságának mérése

A hőszivattyúk hatékonyságát a COP (Coefficient of Performance) értékkel mérik. A COP értéke azt mutatja meg, hogy a hőszivattyú mennyi hőenergiát tud előállítani a befektetett energia mennyiségéhez képest. Minél magasabb a COP értéke, annál hatékonyabb a hőszivattyú.

A hőszivattyúk hatékonyságának javítása

Ezeken kívül, a hőszivattyúk hatékonyságát a rendszer elektronikai beállításai és a rendszer üzemeltetési szokásai is befolyásolják. A hőszivattyúk hatékonyságának növelése érdekében fontos, hogy a rendszert megfelelően üzemeltessük és karbantartsuk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen egyedi ajánlatot hőszivattyú telepítésünkre!

Gondoskodjon otthona és a környezet jövőjéről még ma. 

Miért válasszon minket?

Eco360 - teljeskörű

megoldások

Energiahatékony megoldásainkkal az ingatlan teljes energetikai problémáira megoldást tudunk kínálni egy kézből: szigetelés, nyílászárók, tetőfedés és felújítás, fűtéskorszerűsítés, napelem, klíma és hőszivattyú telepítés, villanyszerelés. Az Eco360 megoldásai teljeskörűen optimalizálják az ingatlant, így Ön biztos lehet abban, hogy egy csepp energia sem vész kárba.

Profizmus és

szakértelem

Lakossági és vállalati ügyfeleket egyaránt ki tudunk szolgálni. Az évek során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy csapatunkban olyan kollégák legyenek, akik megbízhatóan és stabilan végzik az adott munkát ezért alvállalkozók bevonása nélkül, saját kivitelező csapatokkal dolgozunk, felelős műszaki vezetővel. Az egyik legnagyobb érték, ha jó szívvel tovább ajánlanak minket.

Ingyenes helyszíni

felmérés

Ahogy minden ház építésénél, úgy nálunk is a legfontosabb, hogy az alapok rendben legyenek. Ezért kínálunk minden kötelezettségtől mentes, részletes állapotfelmérést, konzultációt. Az állapotfelmérés során szakértőnk személyesen méri fel az ingatlant, melyhez hőkamerát használ, hogy Ön is egyből lássa és értse, mire miért van szükség, így pontos képet kap a szükséges munkálatokról.

Minden egy helyen!

Célunk, hogy ingatlana minden szempontból energiahatékonnyá váljon, így szolgáltatásaink teljeskörű megoldást kínálnak egy kézből.

Komplett megoldásokban gondolkodunk!

Magunkra vállaljuk:

Megspóroljuk Önnek a hasznosabban is eltölthető időt. Töltse a kevés szabadidejét inkább a családdal, barátokkal vagy azzal, ami jól esik.

0 +
Energiahatékony

ingatlan​
0 +
Megmászott

létrafok​
0 +
Elégedett

ügyfél​
Ajánlatkérés
close slider