Élvezze akár 25 évig gondtalanul
a megújuló energia előnyeit.

Prémium minőségű napelemes rendszerek
családi és ipari ingatlanok számára.

Egy napelemes rendszerrel jelentősen csökkentheti villanyszámláját, vagy akár le is nullázhatja azt. Prémium minőségű napelemes rendszereinknél az volt a célunk, hogy a lehető leghosszabb ideig tudja élvezni a megújuló energia előnyeit, így csakis prémium márkákkal dolgozunk, mint: Sharp, Hyundai, Huawei, Fronius, vagy SolarEdge.

Modern, környezetbarát, extra hatásfok
Eco360 módra = energiahatékonyság

A napelemes rendszer

életre szóló választás

A napelemes rendszerek 25-30 éves élettartamra lettek tervezve. Így megfelelő karbantartás mellett, hosszú évtizedeken át gondoskodhat arról, hogy energiatakarékos és környezetbarát otthont biztosítson szeretteinek és persze saját magának.

  • Nem csupán egy terméket kínálunk, hanem egy teljes körű megoldást.
  • Az Eco360-nál a tervezéstől a telepítésen át a karbantartásig minden szolgáltatást magas színvonalon és személyre szabottan nyújtunk.
  • Minden részletre odafigyelünk, hogy Ön nyugodtan élvezhesse otthona új, zöld energiáját.

Van rá lehetőség, hogy otthona minden szempontból energiahatékony legyen.

Az Eco360 elkötelezett amellett, hogy ügyfelei számára a legmodernebb technológiát nyújtsa. 

  • Napelemes rendszereink a legújabb generációs, hatékony paneleket és intelligens akkumulátoros megoldásokat alkalmaznak, 
  • így biztosítva, hogy otthona mindig a legkorszerűbb megoldásokkal legyen ellátva.
  • Rendszereink nem csak csökkentik a havi energiafogyasztást, hanem az évtizedek során stabil energiaellátást biztosítanak, minimális karbantartási költségek mellett. 

 

Az Eco360 szakértői minden lépésben támogatják Önt, hogy otthona a lehető legnagyobb energiahatékonyságot érje el.

Ingyenes felmérés

és árajánlat

Szakértőink felmérik egyedi igényeit.

Ingyenes szakértői

tanácsadás

Segítünk a legjobb megoldás kiválasztásában.

15 fős csapat,

20+ év tapasztalat

Gyors telepítés, minimális kellemetlenség.

Energiatárolás prémium akkumulátorokkal

Az Eco360 napelemes rendszereihez kínált energia tárolók, mint például a Huawei, Fronius, LG és BYD márkájú rendszerek, kiemelkedő lehetőséget nyújtanak az energia hatékony és rugalmas felhasználására.

Ezek a rendszerek, különösen a litium-ion akkumulátorok, forradalmi lépést jelentenek a napenergia tárolásában és felhasználásában. Az energia tárolása lehetővé teszi a napenergia felhasználását akkor is, amikor a nap nem süt, így maximalizálva a napelemek hatékonyságát. Emellett, a litium-ion technológia hosszú élettartamot és megbízhatóságot garantál, minimalizálva a karbantartási igényeket.

Napelem + Hőszivattyú

Energiahatékony fűtés és hűtés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen egyedi ajánlatot napelemes rendszerének telepítésére!

Gondoskodjon otthona és a környezet jövőjéről még ma. 

Független lehet
a szolgáltatótól.

A napelemes rendszerrel rendelkező otthonok és vállalkozások kevésbé lesznek kiszolgáltatva az áramszolgáltatók árpolitikájának és az energiaárak ingadozásának. Ez különösen fontos egy olyan világban, ahol az energiaárak gyakran változnak a globális piaci és politikai körülmények függvényében.

Áramszünetek idején is biztos energiaforrás

A hibrid vagy szigetüzemű napelemes rendszerek lehetővé teszik, hogy az otthonok és vállalkozások függetlenek legyenek a hálózati áramszolgáltatástól. Áramszünetek vagy a hálózati karbantartási munkálatok idején sem kell megszakítaniuk a mindennapi tevékenységeiket. Az ilyen típusú rendszerek energia tároló egységekkel vannak felszerelve, amelyek biztosítják az energiát azokban az időszakokban, amikor a hálózat nem elérhető.

Vagyis nem lesz kiszolgáltatva az áramár változásoknak, illetve hibrid vagy szigetüzemű rendszer esetén az áramszüneteknek és karbantartási munkálatoknak sem.

A napelemes rendszert teljesen az Ön fogyasztására szabhatja

A teljeskörű igényfelmérés során rengeteg paramétert veszünk figyelembe. Többek között az eddigi energiafelhasználást is, amiből az áramfelhasználási igényekre és így a szükséges rendszer nagyságára következtethetünk. Ez garantálja azt, hogy mindig elég áram legyen otthonában, vagy vállalkozásában.

Ingyenes felmérés

és árajánlat

Szakértőink felmérik egyedi igényeit.

Ingyenes szakértői

tanácsadás

Segítünk a legjobb megoldás kiválasztásában.

15 fős csapat,

20+ év tapasztalat

Gyors telepítés, minimális kellemetlenség.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen egyedi ajánlatot napelemes rendszerének telepítésére!

Gondoskodjon otthona és a környezet jövőjéről még ma. 

Miért válasszon minket?

Eco360 - teljeskörű megoldások

Energiahatékony megoldásainkkal az ingatlan teljes energetikai problémáira megoldást tudunk kínálni egy kézből: szigetelés, nyílászárók, tetőfedés és felújítás, fűtéskorszerűsítés, napelem, klíma és hőszivattyú telepítés, villanyszerelés. Az Eco360 megoldásai teljeskörűen optimalizálják az ingatlant, így Ön biztos lehet abban, hogy egy csepp energia sem vész kárba.

Profizmus és szakértelem

Lakossági és vállalati ügyfeleket egyaránt ki tudunk szolgálni. Az évek során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy csapatunkban olyan kollégák legyenek, akik megbízhatóan és stabilan végzik az adott munkát ezért alvállalkozók bevonása nélkül, saját kivitelező csapatokkal dolgozunk, felelős műszaki vezetővel. Az egyik legnagyobb érték, ha jó szívvel tovább ajánlanak minket.

Ingyenes helyszíni felmérés

Ahogy minden ház építésénél, úgy nálunk is a legfontosabb, hogy az alapok rendben legyenek. Ezért kínálunk minden kötelezettségtől mentes, részletes állapotfelmérést, konzultációt. Az állapotfelmérés során szakértőnk személyesen méri fel az ingatlant, melyhez hőkamerát használ, hogy Ön is egyből lássa és értse, mire miért van szükség, így pontos képet kap a szükséges munkálatokról.

Minden egy helyen!

Célunk, hogy ingatlana minden szempontból energiahatékonnyá váljon, így szolgáltatásaink teljeskörű megoldást kínálnak egy kézből.

Komplett megoldásokban gondolkodunk!

Magunkra vállaljuk:

Megspóroljuk Önnek a hasznosabban is eltölthető időt. Töltse a kevés szabadidejét inkább a családdal, barátokkal vagy azzal, ami jól esik.

0 +
Energiahatékony

ingatlan​
0 +
Megmászott

létrafok​
0 +
Elégedett

ügyfél​
Ajánlatkérés
close slider