Tudja biztonságban

otthonát, vállalkozását!

Régi, elöregedett a tető? Beázik, gyenge, nem megfelelő a
szigetelése? Lehet, hogy érdemes a tetőt felújítani, cserélni!

Régi tetők javítása, felújítása, cseréje garanciával.
Családi és társasházak, valamint vállalkozások, ipari ingatlanok számára.

Védelem, biztonság és szigetelés Eco360 módra = energiahatékonyság

Palatető felújítás

Milyen problémák merülhetnek fel palatetőnél?

Töredezés, beázás,moha kialakulás, jégkár , azbeszt rákkeltő hatása.

Lehetséges megoldások:

  • A pala cseréje
    A régi palára
  • fedőanyag felhelyezése

 

Magyarországon a palatető probléma még mindig jelentős, bontásának elszállításának ára pedig költséges. Ezek az évtizedekkel korábban épült pala tetős házak sok gondot okozhatnak, hiszen az évek során szennyeződött, mohás, repedezett palatető maximum 25 év élettartalommal rendelkeznek.

További probléma, hogy a legtöbb régen készült palatető azbesztet tartalmaz. Az azbeszt pedig egy rendkívül káros, rákkeltő anyag, ami veszélyezteti az ott élők egészségét, ha az azbesztrostok sérülés vagy törés után a levegőbe kerülnek.

Tévhit, hogy a palatetőt csak bontás útján lehet felújítani.

A palatető felújítása, javítása már megbontás nélkül is elvégezhető. Sokan a cserepeslemezre esküsznek, mások a bitumenes lemezt javasolják a palatető szigeteléshez. Az ácsok pedig jellemzően azonnal azt fogják mondani, hogy bontsuk az egészet és építsünk új tetőszerkezetet cserép fedéssel.

Egyértelmű válasz nincs a helyes megoldásra de mindegyikre van lehetőség.

Cégünk végez bontás mentes palatető felújítást, dolgozunk cserepes lemezzel, GERARD lemezzel, bitumenes lemezzel. Ha pedig a pala bontása mellett dönt, megcsináljuk a teljes azbeszt mentesítést. Mindez egy helyen!

Az alábbi tetők felújításában,

cseréjében tudunk segíteni.

Amennyiben szükséges, a tetőszerkezet
javítását vagy cseréjét is elvégezzük:

1eco360

Palatető felújítás

Komplett tetők készítése, Régi tetők javítása, felújítása, bontása, Előtetők, kocsibeállók, teraszok készítése

2eco360

Zsindelytető felújítás

Ráfedéssel, vagy bontással kivitelezhető, valamint átzsindelyezéssel is felújítható. A bitumenes zsindely hordozóanyaga korhadásmentes, nem romlik a tulajdonsága az idő múlásával. Kizárja a nedvességet és védi a tetőt az UV sugárzás ellen is.

3eco360

Lemeztető felújítás

Lemeztetők esetén akár trapézlemezes vagy rézlemezes fedés esetén is tudunk segíteni. Nagy előnye, hogy koracélból készül, több rétegű felületvédelemmel ellátott, könnyű, gyorsan kivitelezhető, tartós és esztétikus.

4eco360

Cseréptető felújítás

Ebben az esetben előfordulhat, hogy szükség van a régi tető bontására, valamint a tetőszerkezet újjáépítésére vagy megerősítésére. Mindenesetben helyszíni felmérést követően állapítható meg az elvégzendő munka.

Van rá lehetőség, hogy otthona,

vállalkozása minden szempontból

energiahatékony legyen.

Az Eco360 megoldásai teljeskörűen optimalizálják az ingatlant,
vegye fel velünk a kapcsolatot!

Miért válasszon minket?

Eco360 - teljeskörű

megoldások

Energiahatékony megoldásainkkal az ingatlan teljes energetikai problémáira megoldást tudunk kínálni egy kézből: szigetelés, nyílászárók, tetőfedés és felújítás, fűtéskorszerűsítés, napelem, klíma és hőszivattyú telepítés, villanyszerelés. Az Eco360 megoldásai teljeskörűen optimalizálják az ingatlant, így Ön biztos lehet abban, hogy egy csepp energia sem vész kárba.

Profizmus és

szakértelem

Lakossági és vállalati ügyfeleket egyaránt ki tudunk szolgálni. Az évek során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy csapatunkban olyan kollégák legyenek, akik megbízhatóan és stabilan végzik az adott munkát ezért alvállalkozók bevonása nélkül, saját kivitelező csapatokkal dolgozunk, felelős műszaki vezetővel. Az egyik legnagyobb érték, ha jó szívvel tovább ajánlanak minket.

Ingyenes helyszíni

felmérés

Ahogy minden ház építésénél, úgy nálunk is a legfontosabb, hogy az alapok rendben legyenek. Ezért kínálunk minden kötelezettségtől mentes, részletes állapotfelmérést, konzultációt. Az állapotfelmérés során szakértőnk személyesen méri fel az ingatlant, melyhez hőkamerát használ, hogy Ön is egyből lássa és értse, mire miért van szükség, így pontos képet kap a szükséges munkálatokról.

Minden egy helyen!

Célunk, hogy ingatlana minden szempontból energiahatékonnyá váljon, így szolgáltatásaink teljeskörű megoldást kínálnak egy kézből.

Komplett megoldásokban gondolkodunk!

Magunkra vállaljuk:

Megspóroljuk Önnek a hasznosabban is eltölthető időt. Töltse a kevés szabadidejét inkább a családdal, barátokkal vagy azzal, ami jól esik.

0 +
Energiahatékony

ingatlan​
0 +
Megmászott

létrafok​
0 +
Elégedett

ügyfél​
Ajánlatkérés
close slider